Together On Earth

Arbolivia Koffie | Agroforestry Koffie

In de uitlopers van het Amboró Nationaal Park werkt het Arbolivia-project samen met zijn boerenpartners in agroforestry-plantages.

De combinatie van bomen en koffieteelt zorgt ervoor dat het productresultaat kwalitatief hoogstaand is en je kop koffie milieuvriendelijk is. Bovendien helpen agroforestry-systemen de ontbossing tegen te gaan in productiegebieden, omdat ze een alternatief zijn voor slash-and-burn-landbouw, een van de hoofd oorzaken van ontbossing in het gebied, die veel druk op de nationale parken veroorzaakt. Op deze manier helpen de agroforestry-systemen en andere herbebossingsactiviteiten die ArBolivia in het gebied uitvoert, onze bossen te behouden en op hun beurt een goed inkomen te genereren voor de boeren.

Bestel je koffie bij: www.brutebonen.nl

Bezoek de website van sicirec voor meer info: www.sicirec-bolivia.org


Video gemaakt door: Albert Gerben


Documentaire Meerkoeten


Together we can save our planet

We leven op een prachtige wereld. Maar deze is in gevaar. Samen kunnen we haar redden. Niet alleen omdat wij zo als mensen kunnen overleven, maar bovenal omdat deze aarde de grootste schat is die we bezitten.

Samen met TH!jS S!3TZ€ & Anna Eliza & Guillermo Kraal willen we mensen het mooie van onze aarde laten zien.

TH!jS S!3TZ€  en ik (Albert Gerben) begonnen met een filmpje. TH!jS S!3TZ€ maakte de muziek en ik filmde en bewerkte de video, samen publiceerden we de videoclip: ''Together on Earth''. Later besloten we ook een instagram account te openen waar Anna Eliza & Guillermo Kraal zich ook bij aansloten.  Samen posten we foto's van de mooiste natuur.

Alle foto's zijn gemaakt door ons. We hopen dat jullie ze mooi vinden.

📸TS: Thijs Sietze ; 📸AE: Anna Eliza ; 📸GK: Guillermo Kraal ; 📸AG: Albert Gerben ; 

📸FK: Fabricio Kraal


Fridays For Future Cochabamba

In 2019 maakte ik filmpjes voor de organisatie ''Fridays For Future'' in Cochabamba, met het doel om de demonstraties onder de aandacht te brengen, zodat meer mensen deze organisatie leerden kennen.