Biografie

Albert Gerben

Film en fotografie nemen ons mee naar magische werelden en maken het onmogelijke mogelijk. Onze wereld zit vol wonderen (Marawûndi*) en tofcoole mensen, plekken, momenten en verhalen. Dat willen we je graag laten beleven.

Ik ben Albert Gerben Stilma Memelink, geboren in Cochabamba - Bolivia.                          Ik heb Nederlands bloed en een Boliviaans hart.

Op mijn 15de volgde ik een eerste film workshop en sindsdien voel ik dat films maken het mooiste is wat er bestaat! Van januari 2019 tot en met juli 2020 heb ik een avondopleiding aan het opleidingsinstituut "La Fábrica de Cine Cochabamba" gevolgd. "La Fábrica de Cine Cochabamba" is een instituut voor het opleiden van technici en artistieke professionals in de wereld van film en audiovisuele kunsten. In die tijd zijn we samen met mijn studiejaar een filmgroep begonnen genaamd 'Los Marginados' (de uitgeslotenen) waarmee we nog veel filmplannen hebben.

September 2021 ben ik begonnen aan de studie communicatie op de Christelijke Hogeschool Ede. 

Op deze pagina kun je mijn gerealiseerde werk, Co - Producties en sommige van mijn ideeën voor toekomstig werk bekijken.