Meegewerkt aan

- Albert Gerben -

Arbolivia Koffie | Agroforestry Koffie

In de uitlopers van het Amboró Nationaal Park werkt het Arbolivia-project samen met zijn boerenpartners in agroforestry-plantages.

De combinatie van bomen en koffieteelt zorgt ervoor dat het productresultaat kwalitatief hoogstaand is en je kop koffie milieuvriendelijk is. Bovendien helpen agroforestry-systemen de ontbossing tegen te gaan in productiegebieden, omdat ze een alternatief zijn voor slash-and-burn-landbouw, een van de hoofd oorzaken van ontbossing in het gebied, die veel druk op de nationale parken veroorzaakt. Op deze manier helpen de agroforestry-systemen en andere herbebossingsactiviteiten die ArBolivia in het gebied uitvoert, onze bossen te behouden en op hun beurt een goed inkomen te genereren voor de boeren.

Bestel je koffie bij: www.brutebonen.nl 

Bezoek de website van sicirec voor meer info: www.sicirec-bolivia.org 


Video gemaakt door: Albert Gerben


Welkom bij Pro Persona Tiel

Co-productie, camera, geluid, bewerking.


Mas Fuertes (Regie Camera)

Veel van mijn filmpjes heb ik zelf gemaakt of heb er de regie over gehad, maar in deze korte film mocht ik voor David Canaviri  de camera regie doen.  Het was een mooie ervaring en een leuke samenwerking met David Canaviri en de rest van het team.


Spoken Word - Aan de voeten van het kruis

In deze video door Haniele do Nascimento mocht ik de camera en bewerking doen. 

Huisarts Xue Hu | Wereld Huisartsen Dag 2023

Co-productie, camera, geluid en bewerking.


Vega Alone (Belichtings Assistent)

In deze korte film werkte ik als belichtings assistent. De belichting was leuk en uitdagend om te doen. Alles moest zo belicht worden, dat het ook echt een ruimteschip zou lijken.